BiografiaD'ascendència francesa, nascut a Barcelona l’any 1942, s’inicià a les arts plàstiques de forma autodidacta. Gran estudiós del paisatge, les seves obres fan gala d’una tècnica que, abstraient-se de motius superflus, aconsegueix imprimir un segell personal gràcies a l’ús d’una paleta de colors pura i rica de matisos. 
Els paisatges a les seves obres són fruit de ritmes i pinzellades lineals que li permeten crear una pintura lírica i poètica sense elements anecdòtics. 
Obres on el dibuix és la base des d’on posteriorment Mejan exhibeix la seva paleta cromàtica matisada, plena de combinacions de transparències i opacitats, de forma que obté, amb l’oli, efectes propis de l’aquarel·la. Aconsegueix plànols cromàtics, producte d’extreure del paisatge les línies essencials, creant horitzontalitats i verticalitats que coincideixen en un punt de fuga, en un clarobscur o en una transparència. A més a més de la pintura també ha treballat l’escultura. 
La seva obra ha estat exposada, principalment, a Espanya i Estats Units. Té realitzats una tela mural de 2x2m al hall Gran Hotel Guadalpin de Marbella i un mural de 8×1,5m a Escoles Municipals de Sidi-Ifni. 

Mejan ha exposat en les sales i galeries més freqüentades d'arreu del món...
 
Galeria Joan Mas. Barcelona, Barcelona Presence. Chicago-E.E.U.U, Sala d’Art Rusiñol. Sant Cugat.Barcelona,  Arte Imagen. A Coruña, Club Vanguardia. Barcelona, Sala Dalmau. Barcelona, Galeria Maria Salvat. Hotel reina Sofía. Barcelona, Darby Louise- Barcelona,  Galeria Subex. Barcelona, Kreisler Galeria de arte. Barcelona, J. E.Huegues Gallery. Dallas. E.E.U.U., AB Galeria d’Art. Granollers, Dallas Design Center. E.E.U.U., Galeria Canals. Sant Cugat del Vallés, Comú de les Escaldes-Engordany. Andorra, Omnium art. Platja d’Aro.

També ha exposat en importants Fires d'Art com ara...

Barcelona, Madrid, Tokyo (Japò), New York, Valencia, Màlaga, Estrasburgo (França), Bilbao, Almeria, Santander,  Gante (Bèlgica).
 
També ha realitzat vitralls per a  l’Església Parroquial de Castellcir i l'antiga Capella de les Germanes de l'Assumpció a Gavà (Barcelona).
Li han estat dedicades diverses publicacions bibliogràfiques.
L'any 2011 creà el grup artístic "El club del pinzell de la Vall de Camprodon".
Actualment resideix a la població de Llanars (Girona), on continua treballant al seu estudi i impartint classes d'art. 

Per ampliar la biografia i conéixer al detall tot el recorregut artístic de l'autor, feu clic en el següent enllaç:

Classes d'Art